Diskuse

Oběti a vrazi.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bucharovic

4. 5. 2012 16:03
Bingo

R^

1 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

4. 5. 2012 15:55
Dobře napsáno, nedalo mi to, ale nemůžu si pomoct:

Velmi mi to připomíná jednu pohádku od Arnošta Goldflama.

Za městem se usadil obrovský drak a vyžádal si, že každý den dostane k obědu krasavici. Radní se uradili, že to je hrozné, ale na druhou stranu, krasavic je dost a pokud mu nevyhoví, zničí město.

No, a když byla na řadě ta poslední krasavice, přihlásil se statečný mládenec, půjčil si na radnici dvě motorové pily, převlékl se za krasavici a když ho drak sežral, jednou motorovou pilou mu zevnitř prořezal břicho. Tou druhou (protože první přitom zničil) mu pak uřezal hlavy a krasavice ze břicha vysvobodil (přitom zničil i tu druhou motorovou pilu).

No, a ten statečný mládenec, milá holčičko, byl tvůj tatínek a ta poslední krasavice tvoje maminka. A byla z toho velká sláva a všichni volali hurá. A poslední krasavice se statečným mládencem se pak na městském úřadě vzali a oddával je pan starosta se šerpou a při svatbě statečnému mládenci řekl, ať se příležitostně staví na městském úřadě zaplatit škodu za ty dvě motorové pily.

17 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

4. 5. 2012 16:32
Re: Dobře napsáno, nedalo mi to, ale nemůžu si pomoct:

... to jsem neznal...

1 0
možnosti
DK

Danny_Kay

4. 5. 2012 15:42
Velmi...

...dobre napsano! R^

2 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

4. 5. 2012 16:31
Re: Velmi...

Ďk,

0 0
možnosti
JS

píšucochci

4. 5. 2012 15:36
když

se tu za nepřizpůsobivé degeše budou brát lidé jako Šimůnková,Samková,Kocáb jiné to bohužel nebude.

13 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

5. 5. 2012 12:16
Re: když

Kdyby je bránili jen oni, byli by všem k smíchu. Ale navlas to samé dělá komplet celá vládnoucí squadrona +  všechna média. Není mi jasné, proč u nás TV nemůže nazývat věci a lidi pravými jmény. V USA je zloděj zlodějem, vrah vrahem, deviant deviantem. U nás ? Na Primě rozhovor s druhým ze tří kriminálníků, který tam referoval, jak tomu prvnímu prolétl šíp hlavou. Nemůže redaktor říci, že bude reportáž se zlodějem, který byl zastaven střelbou z kuše, uvést, kolikrát již byl soudně trestaný a podobně ? Divák má být upozorněn, že následující slova bude muset vydělit pěti nebo rovnou celá výpověď bude lží a národ si aspoň zapamatuje xicht dalšího z řady zlodějů. Samozřejmě, že protřelý zločinec téměř lil krokodýlí slzy nad tou nespravedlností, kdy se nějaký vrahoun je snažil zastavit na vlastní zahradě při mírumilovné prohlídce čerstvě vykvetlých tulipánů (v noci)...

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...