Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SAK

slusna a kulhankova

25. 5. 2012 1:33
Stěžujete si, že státní orgány

nejednají? A co když ano, co když právě jednají, i když trochu jinak, než bychom si přáli? Cože tak najednou byl vyzdvihnut a bouřlivě medializován právě tento případ, o němž se následně ukázalo, že jde o "podvod"? Nevypadá to na úmysl? S tím, že teď si už každý dá pozor, než bude zveřejňovat další útoky romských násilníků na obyčejné občany. Komu tohle všechno nejvíc posloužilo?

1 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

25. 5. 2012 8:04
Re: Stěžujete si, že státní orgány

No právě...

0 0
možnosti
MS

nagger

24. 5. 2012 18:29
Zatím nejpravděpodobnější verze

která nám byla předhozena je ta s romama. Na všech ostatních něco skřípe.

3 0
možnosti
S

Smrť

24. 5. 2012 15:42
Dobře jste to napsal

Považuju za velmi politováníhoné a pro Petra ostudné, pokud opravdu lhal. Nedělalo by mi žádný problém uvěřit a uznat, že si puberťák kvůli obav z trestu vymýšlel, kdyby se kolem tohoto případu mediálně nešířilo tolik dezinformací. Ale i kdyby poslední verze byla skutečně ta jediná pravdivá, nemění se tím vůbec nic na mém postoji k asociálům a jejich chování. Asociály myslím lidi nerespektující zákony - agresivní, zloděje, vyžírky, neuznávající běžné zásady slušného chování, nedodržující hygienu. K takovým cítím odpor a je mi lhostejná barva jejich pleti. Je to však hlavně justice, která by měla být barvoslepá a "ocenit" každého dle "zásluh", nikoliv dle pigmentace, sociálního postavení atd.

8 0
možnosti
P

pesimistafurt

24. 5. 2012 14:42
nejen na počátku celého případu, ale i

na včerejší a dnešní hysterii mají nemalou a možná 90% zásluhu naše "pravdomluvná a objektivní" média. Byly to ony, co zpočátku doslova cpaly matku a kluka před kamery. Byli to reportéři a novináři, kteří doslova rozpoutali hon na čarodejnice. A bohužel to byla značná část lidí, která tyto zprávy brala nekriticky - vždyť to říkali v TV. Je to jakýsi náš národní zvyk přetrvávající z minula. Dnes a denně jsou desítky falešných obvinění, po kterých neštěkne ani pes. Nezvýší náklad novin ani sledovanost TV. Ty by měly začít sami u sebe a kultivovat především sama sebe.

4 0
možnosti
M

Marlen2

24. 5. 2012 16:00
Re: nejen na počátku celého případu, ale i

souhlasR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...