Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Paeris Kiran

19. 6. 2012 19:25
Momentálně naše základní školství upadá

A bylo by třeba současné nároky na děti v něm značně zvýšit. to co tam je nyní je zatraceně málo.

A garantuju vám že pak do zvlášních škol by mělo padnou i mnohem víc "bílých". (problém je že romové by tam asi pak skončili všichni)

3 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

19. 6. 2012 20:09
Re: Momentálně naše základní školství upadá

Pravda pravdoucí, školství jde celé do kytek už delší dobu. A mám podezření, že za to mohou stejní, jako ti, kteří chtějí rušit spec. školy...

3 0
možnosti
A

almera

19. 6. 2012 19:22
Ještě dovětek...

Romové za to nemůžou. Jen se na nich ty pijavice živí, a to dost dobře. A děti jsou prostě dětmi. Směřujme to do našich řad. Pojďme konečně do ulic a dejme bílým lehkoživkům jim najevo, že tady nemají místo ani úžasná korýtka. Ty peníze stejně Romové nikde neuvidí...

1 0
možnosti
P

pěnice

19. 6. 2012 22:16
Re:

A přesně tak to je, cikáni z toho nevidí skoro nic, nebo jen nějaký program, který jim stejně nic nedá. Zato lehkoživkové si nakupují drahá auta a staví si vily. Až budou dávat do stejných škol svoje děti s cikánskými i ministři, pak to mohou požadovat po nás. Naše už tak mizerné školství chtějí zřejmě tito "odborníci" pohřbít úplně. Začala s tím Buzková, ale svou dceru dala do soukromé školy.

0 0
možnosti
A

almera

19. 6. 2012 19:17
Bohužel absolutní pravda....

Hašteřivý stařík ombudsman je ve vleku lobby bývalé strany Zelených, díky jejímž hlasům dostal úřad. Teď musí vracet vše i s úroky. Navíc je známo, že má až přespříliš blízko neziskovému sektoru, před jehož vlivem vždy varoval a varuje prezident.

Vámi pojmenovaní se ještě rozrůstají o manželku pana Šimáčka, Kláru Laurenčíkovou, bývalou náměstkyni na ministerstvu školství a bojovnici za vše o čem nemá ani představu. K nim se může přidat směle pan ředitel odboru dávkové a rodinné politiky z ministerstva práce a sociálních věcí Macela a máme je skoro pohromadě.

A o co jde. Zprivatizovat péči o Romy, o všechny chudinky děti a mít to pod kontrolou za státní a evropské prachy. Je to kšeft, továrna bez komínů a kouře a bude stejně vydělávat... Zagůglujte si jména uvedená a uvidíte v jakých bohulibých společnostech fungují...

Procitnou už konečně poslanci a odstaví tyto lidi od korýtek?!!

11 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

19. 6. 2012 20:11
Re: Bohužel absolutní pravda....

R^R^R^

2 0
možnosti
JD

stagger

19. 6. 2012 19:15
CO K TOMU DODAT ....

snad jedině ... tesat do kamene

4 0
možnosti
AKLK

Abadi Kwame lovec komančů

19. 6. 2012 19:09
Hmmm....

Nechci cikány v běžných českých školách. Proč? Protože víme už předem, co to udělá. V USA takhle probíhalo začleňování černých od 60. let minulého století. Výsledek byl naprostá degradace veřejného školství, které se muselo přizpůsobit lidem, kteří v IQ testech byli v průměru na hranicích debility (v 50. a 60. letech se změnila metodika IQ testů, protože černí hromadně vycházeli jako retardovaní a to bylo "rasistické"). Nechci, aby se moje děti musely jednou přizpůsobovat rychlosti těchto "pomalejších" žáků a chytaly od nich různé zlozvyky (všichni víme, jak se cikáni ve školách chovají).

10 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

19. 6. 2012 19:09
Dát své dítě do třídy s malými cikáňaty

je ten největší zločin, jaký na nich můžete spáchat. Neznám nikoho, kdo by dobrovolně chtěl ohrozit budoucnost svých dětí. Cikáni se životem proparazitují, ale vaše dítě bude muset pracovat a to bude dost ovlivněno vzděláním, které tím, že je dáte do takové pokusné třídy, dost ohrozíte.

14 0
možnosti
MDIM

Mozek, diskuzí iDnesu Mozek

19. 6. 2012 19:07
Rušit můžou, ale

pokud by to znamenalo, že polodementní mládě cikána bude chodit s mým dítětem, já zase zruším docházku do té školy jako většina rozumných. Pokud je vzdělání zásadní hodnota, tak je to jediná obrana. Kdo tvrdí, že třída s cikánama připraví žáky stejně jako třída bez cikánů, může být klidně ombudsman, nebo jinej "důležitej" a nepostradatelnej úředník, ale především je to lhář.!!

13 0
možnosti
PK

Besák

19. 6. 2012 18:54
Díky

Díky za Váš blog - naprostá pravda a souhlas!

Podle mě si z toho šimáček, šimůnková, varvařovský a další, kteří daným věcem ani za mák nerozumí anebo možná spíše nechtějí rozumět, udělali náramný a penězi dobře zaplacený kšeft!!Omi mají práci zajištěnou na několik desetiletí - a to bez jakéhokoliv výsledku. Pořád se to bude na něco svádět. "Vy bílí totiž musíte......" a "Do romů je potřeba zase víc peněz!"

Jsou to naprosto zbytečné instituce a jejich představitelé doslova vyžírkové!

10 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...