Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mirais

19. 4. 2012 9:37
Karma, hlavně ten slovenský model se mi líbí

Můžeš mít deset dětí, ale musíš mít na to podmínky. Stát ti přispěje na tři, chceš-li víc, tak za své. Ne abychom tady měli rodiče živené z dávek na děti.

9 0
možnosti
LL

Livrak ll

19. 4. 2012 9:43
Re: Karma, hlavně ten slovenský model se mi líbí

Tohle už bude asi potřeba zavést no. Změnila se doba a pracovitý lidi maji v průměru kolem dvou dětí a vyžírkové plodí děti jako o život a maji z toho business. Tohle musí přestat. R^

3 0
možnosti
X

xychteen

19. 4. 2012 9:15
Dosud nedorazil žádný pseudohumanista? Divné...

Já prosím pěkně v Rumburákově žiju, předtím jsem bydlel mnoho let v pražských Nuslích a pocházím z černého Kladna, takže mi o cikánech nemusí nikdo nic vykládat. A předem hlásím, že nesoudím podle skupinových znaků, ale pouze podle chování toho kterého jedince (jinak bych asi těžko dlouhodobě spolupracoval s cukánskou zpěvačkou, mimochodem výbornou). Nicméně cítím potřebu připomenout něco, co si ti naši multikulti a humkanističntí pindalové zjevně dosud nebyli schopni uvědomit (a z půlhodinové procházky po náměstí v pravé poledne a v doprovodu bodyguardů to nepochopěj nikdy):

:

Dacan si o sobě nemyslí, že je dacan, a nějaké zpětné vazby v chování jsou mu cizí. Jediná šance, jak mu dacanství vymluvit, je dostatečně tvrdá represe. Pokud se nepoužije, dacan to bere jako své vítězství a přímou výzvu k dalšímu, rozvinutějšímu dacanství. Proč si kua asi dacani ve výběžku začali opět a víc dovolovat? No protože viděli, že k nim benga stojej zády a pendreky napřahujou na druhou stranu...

20 0
možnosti
M

MichalCB

19. 4. 2012 9:09
Škoda,

že na toto téma a v tomto duchu diskutují jen ti, kteří s tím bohužel nic neudělají :(

Každopádně R^

2 0
možnosti
V

villík

19. 4. 2012 8:49
Pan autor popsal všechny moje niterné myšlenky...

..včetně kamenolomů. Karma!

8 0
možnosti
IM

syslus moribunus

19. 4. 2012 8:41
Nejsmutnější na tom je

že přibývá měst kde nám pochodují náckové a to jen díky důsledkům chování tohoto etnika a jejim ochráncům Bangům,Kováčům Samkovím a pod.Rv

2 0
možnosti
V

villík

19. 4. 2012 8:48
Pouze ti samí "náckové", jen dojiždějí. Zatím !

:-/

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

19. 4. 2012 8:27
Mám drobný dodatek, pane Hrabovský

ad „Dávky na děti – první tři a dost“

Strana Svobodných má v programu silnou redukci jakýchkoliv dávek a podpor. Naopak na každé dítě by bylo započteno daňové zvýhodnění. A pokud někdo nepracuje? No tak má smolu. Je to velmi motivační, co myslíte?

9 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

19. 4. 2012 12:14
Re: Mám drobný dodatek, pane Hrabovský

Naprostý souhlas. V článku je uveden Slovenský návrh.

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

19. 4. 2012 8:26
Dojel bych, bohužel budu mimo republiku.

V každém případě vám držím palce. Podobná situace s cikánským terorem je v celé republice, jen se o tom nesmí psát a informace najdete jen v lokálních týdenících. Já sem často uvádím příklady z Prostějovska. Věřte, že je to podobná hrůza (od Pomníku padlých po Dolní ulici). Proč nikdo ještě nezaložil webové stránky, kam by lidé mohli posílat upozornění na případy cikánského teroru, případně jmenovat lokality, jímž je dobré se vyhnout a třeba i s fotografiemi? Když jdete se dvěma dobrmany, tak ani cikáni proti focení nic nemají, bez nich napadli redaktora místního plátku až skončil v nemocnici na ošetření a vzali mu fotoaparát. Medializace je jediná věc, které se paraziti bojí, protože by mohla sjednotit slušné lidi proti nim. A protože média budou opět informovat lživě, jako vždy když se jedná o jejich chráněnce, vezměte prosím sebou fotoaparát a dejte sem potom pár fotek, díky.

8 0
možnosti
RB

Tajemný muž

19. 4. 2012 8:17
K článku

K článku mohu dodat jediné:

R^R^R^R^R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
AN

TondaN

19. 4. 2012 8:11
vzpomeňme

jak se po devadesátém roce vyrojili"zastánci cikánů"v čele s havlovci,příkladně pan uhl a podobní. hlavně žádnou asimilaci,ale cikánskou kulturu podporovat. no pár let přešlo ,slušný cikán,který má práci ,by mi jistě potvrdil .jak dnešním stavem trpí ,z obou stran.

hodně jste toho tady páni demokrati pohnojili,hlavně,že vy máte své majetky uklizeny do bezpečí.

6 0
možnosti
MZ

Antikodex

19. 4. 2012 8:10
¨Docela se divím, že tenhle blog cenzor nesmazal

Kdybych cokoliv z něj napsal sem do diskuze, okamžitě - 100 D a jeden život pryč.

Ale jinak s autorem z 250% souhlasím!

5 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...