Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bigblackman

23. 4. 2012 15:29
karma

naprosto s Vámi souhlasím. ode mě máte R^

0 0
možnosti
O

Oliverko13

23. 4. 2012 13:02
Veškeré cikánstvo

je pakáž a ta Indie je nemine.

6 0
možnosti
B

Bobrufka

23. 4. 2012 12:19
Přesně,

kriminál musí být trest a ne odměna !!R^[>-]

6 0
možnosti

Ravenek

25. 4. 2012 0:10
Re: Přesně,

Záleží. V Norsku je pětinový počet vězňů co u nás a jen minimální počet recidivistů a to tam mají "luxusní" věznice. Jenže tam jde taky o to, že se s vězni pracuje na převýchově a integraci do společnosti. Člověk vylézá jako "nový člověk", může si najít práci atd. Opačným extrémem je pak trestací forma vězení, vysoké tresty ve špatných podmínkách, které mají odstrašující efekt. My si (jako už klasicky) bereme jen část z obou systémů. Máme nízké tresty a relativní pohodlí ve věznicích, ale převýchova vězňů nikoho nezajímá.

0 0
možnosti
PS

kerysek

23. 4. 2012 11:15
Zkušenost - tak to začíná

Před více než rokem v malé obci na Domažlicku přepadl 19-ti letý cikán 67 letého důchodce. Nezjištěnou části těla mu způsobil tržnou ránu pod pravým okem a z místa činu utekl. Po lékařském ošetření a oznámení na Policii, která následně vyslechla účastníky, včetně svědkyně která viděla cikána z místa činu utíkat.Ta ovšem tuto skutečnost, pravděpodobně z obavy do protokolu neuvedla. Násilník vše popřel.

Krajský úřad, ani Státní zastupitelství neshledalo žádné pochybení. Starosta, aby zachránil rozpadající se zastupitelstvo obce kooptoval agresora jako náhradníka do zastupitelstva, které se nakonec stejně rozpadlo. A budou nové volby, třeba i s kandidaturou tohoto nepotrestaného útočníka.

Takže se vlastně nic nestalo. 

S takovým přístupem všech se tedy opravdu, ale opravdu nikdy nic nezmění.

1 0
možnosti
G

Gotrong

23. 4. 2012 9:36
Prosím

Pojďte do naší politiky vnést trochu rozumu, hlas Vám rád dám! :-)

1 0
možnosti
B

Bobrufka

23. 4. 2012 12:20
Re: Prosím

a nebudete sám :-)

0 0
možnosti
X

xexyn

23. 4. 2012 0:12
Je smutné, že takhle dopadnou ti slušní

http://www.youtube.com/watch?v=I06Y7edfbQ8&feature=related

A grázli se k nim chovají tak, jak se k nim chovají.

0 0
možnosti
JR

raz

22. 4. 2012 23:13
Měl jsem sen

A v tom snu viděl, jak na trati pracuje několik desítek odsouzených nepřízpusobivých. Jedni dotahují šrouby (prýnejsou lidi říkají ČD a tak se šrouby nedotahují) a druzí podbíjí štěrk pod koleje. Na každé straně je provázek, který vymezuje svonbodu pohybu a  každých 100m stojí strážný s odstřelovačkou. Všichnitvrdě dřou s pocitem, že už se zpátky po propuštění nechtějí vrátit.

Probudil jsem se do reálu vytopených světnic, s časopisy, radiem, společnských místností s televizí, kde má každý odsouzený mobil a drogy jsou ve volném prodeji, a kde se domlivají v posilovně další kšefty do nichž se pustí po uplynutí poloviny trestu.

P.S.

Můžete mi prosím říci, zda existuje ve světě  jiný stát než ČR, kde dostane jedenáckrát odsouzený recidivista pouze 3 roky za přepadení důchodkyně a na druhé straně nikdy netrestaný slušný člověk také 3 roky za vypěstování pár rostlin konopí?

16 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

21. 4. 2012 1:29
Ahoj lidi...

Omlouvám se všem, že nemůžu odpovídat na příspěvky v diskuzi. Pokouším se pomoct s organizací demonstrace v Břeclavi. Nevěřili byste, kolik to zabere času. Až to skončí, na blogu to najdete...

6 0
možnosti
R

rafik7852

20. 4. 2012 10:54
Tento článek - povinná četba pro celou naši "slavnou" vládu

Tento článek by měla být povinná četba!! pro celou naši "slavnou" vládu.

7 0
možnosti
E

eureka

20. 4. 2012 9:32
Souhlas

Pane Hrabovský, děkuji Vám za článek. Jsem taky obyvatel Břeclavi a vždycky, když vidím článek v novinách, nebo nějakou reportáž v televizi o tom, jak nějaký romský spoluobčan někoho přepadl, vyloupil hernu, rozkradl něčí majetek na zahradě a podobně, říkám si, že je to všude lautr stejné. Ať na Moravě, v Severních Čechách, na Slovensku... Už jsme všichni z této situace tak zblblí a zdeformovaní, že se nad tím vlastně ani nepozastavujem a radši rovnou necháme na barák namontovat bezpečnostní kamery a tak podobně.. Každopádně se docela těším na předčasné volby (pokud budou) a doufám, že většina lidí k nim půjde a dá hlas některé z nevládnoucích stran.. Jen tak pro ilustraci video, které dokládá ekonomické smýšlení většiny nepracujících romských spoluobčanů.. http://www.youtube.com/watch?v=uad4W_vGE48

6 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...