Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Z toho článku usuzuji,že autora ani tak nemrzí nízká účast voličů,ale,že pravice dostala na zadek.Ale to si zasloužila kmotrovská pravicová koalice sama.Apropó,myslíte,že kdyby šli k volbám všichni ti,co nadávají na současné problémy,že by pravice volby vyhrála?Zaujala mne jedna věta, kdy autor píše,že jsme mohli n a p o s l e d y demokraticky volit!!

4 3
možnosti
Foto

obávám se, že usuzujete naprosto šatně .... otázka je proč . Mimochodem zde u nás na severu máme kmotry i z řad levice, a zasloužili by také .... a nejen na zadek.

3 2
možnosti
Foto

M83a97r82t26i98n 74Š39i74k

5. 11. 2012 9:09

Nevím co jiného, než vypisování se z vlastních frustrací, chcete dokázat tím vaším zvířecím slovníkem (ovčani, prasata). Jen bych vám rád zdůraznil, že moje svoboda a právo nevolit, nemají o nic menší hodnotu, než vaše svoboda a právo volit kohokoliv. Agitujete sice velmi vášnivě, ale pro mě úplně špatným způsobem.

3 4
možnosti
Foto

pokud by vám vaše nevolba následně zakazovala cokoli komentovat a na politiku nadávat .... tak si klidně nevolte. Bohužel zkušenost ukazuje, že ti co nevolí nakonec nejvíce nadávají. Nevolba ještě nikdy nic nevyřešila. U těch kdo nevolí, jsou tedy pouze 2 varianty ..... a) je ten člověk líný ; b) je ten člověk hloupý .... paradoxní je, že v obou případech se lidé ohánějí svobodou volby a vyjadřováním protestu, jen aby zakryli pravou podstatu věci.Rv

5 2
možnosti
Foto

Je to syrová a krutá pravda Radomíre. Máš za 1 s hvězdičkou. Přesně toto ale ještě méně politicky korektně jsem vyjádřil také ... http://voksay.blog.idnes.cz/c/294643/Prehlidka-lenosti-hlouposti-a-furiantstvi-to-jsou-posledni-volby.html

4 2
možnosti
PK

Řešením je zrušení koryt... ne k nim nikoho dalšího dávat. Co to skutečně chce aby jednou už k volbám nepřišel NIKDO.

0 3
možnosti
Foto

a tím by se něco vyřešilo ? Vy evidentně neznáte ani volební zákon Rv

3 2
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2319x
Samotář a introvert. Přesto občas mívám pocit nutkání ostatním něco sdělit. Zvláště o nepravostech světa lidí...